6 studenten

Jij hebt besloten om voor jezelf te kiezen! Heel goed! De komende 8 weken ga je de cursus ‘Lekker in je vel’ volgen! De ene dag zit je beter in je vel dan de andere dag. Waarom is dat? Daar kom je de komende weken achter. Het hoeft niet te betekenen dat je nu niet lekker in je vel zit, maar ik ben ervan overtuigd dat het altijd beter kan. We zijn gewend om te leven op de automatische piloot. We genieten wel, ja natuurlijk, maar we hebben ook de neiging om dingen vanzelfsprekend te nemen, terwijl ze dit niet zijn. Misschien zit je op dit moment in een fase van je leven dat je ook even niet weet welke kant je op moet, of zit je er even helemaal doorheen. Wat het ook is, het eerste wat je moet doen, is zorgen dat de basis goed is. De basis ben jij! De basis is je gezondheid! Zowel lichamelijk als geestelijk. Dit komt tijdens deze cursus aan bod, we besteden aandacht aan beide, Mind & Body.

Het is heel belangrijk dat je deze cursus stap voor stap doet. Teveel informatie kan ervoor zorgen dat je niet alles in je opneemt en je er ook geen zin meer in hebt. En het is natuurlijk de bedoeling dat het wél leuk is en het wél blijft hangen allemaal. Kijk niet te ver vooruit en doe niet te veel in één keer. Dan wordt het te veel en heeft het niet het beoogde effect. Hou je wel aan de opdrachten. Doe elke dag een les, het is maar een kleine moeite. Want wat is nu een kwartier of half uurtje per dag? Gun jezelf de tijd en ga ervoor! Je doet het tenslotte voor jezelf. G&R zorgt voor de gereedschapskist met de tools, maar je moet zelf bouwen. Het gaat niet vanzelf.

Heel veel succes en vooral veel plezier met de cursus. Na 8 weken zul je merken dat je lekkerder in je vel zit en je je andere gewoontes hebt aangeleerd zonder al te veel moeite.

Met Gezonde & Relaxte groet,

Patricia Brouwer

Trainer

Patricia Patricia

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *